top of page

Kozmetikánk egyben Maystar referenciaszalon, hiszen cégünk a Maystar kizárólagos magyarországi disztribútora (Immár több, mint 15 éve). Ez garancia arra, hogy munkatársaink mindig a legújabb, leghatékonyabb kezeléseket alkalmazzák, pontosan követve a laboratórium által kidolgozott kezelési protokollokat. A kezelések és termékek a kozmetikai piac élvonalába tartoznak. A krémek, szérumok bőrbarát tulajdonságaik következtében mélyen beszívódnak a bőrbe, hosszan tartó hatásúak, bevitelükhöz nem szükségesek a kozmetikai gépek.  Már egyetlen kezelés  is látványos, azonnali változást eredményez. (Természetesen ennek tartós fenntartásához a kezelések kúrakénti alkalmazása szükséges.)

A Maystar a gyantapatron feltalálója, így magától értetődően a gyantázás vezető szakértője, és a gyanták, gyantapatronok piacvezető gyártója. Természetes, hogy a saját márkás termékeiben a legjobb alapanyagokat használja. Ezek a gyanták alacsony hőfokon olvadnak, jól tapadnak a szőrszálakhoz. Ezek a tulajdonságok és a speciális elő-és utókezelő használata eredményeképpen a gyantázás minimális kellemetlenséggel jár, a szőrszálak eltávolítása tövestül, maradéktalanul megtörténik, ugyanakkor a bőr gyorsan megnyugszik, a beavatkozás nyomai hamar elmúlnak.

​​Számunkra a legfontosabb a minőség, mind a felhasznált anyagokban, mind a vendégek kiszolgálásában. A Maystar az egyik vezető laboratórium a kozmetikai piacon, így vendégeink biztosak lehetnek abban, hogy az általunk végzett kezelések mindig világszínvonalúak. Ennek egyik bizonyítéka, hogy a világ szinte valamennyi kozmetikája a Maystar által feltalált és az egész világon másolt gyantapatront használja, ugyanis a gyantapatron Maystar szabadalom.
A laboratórium innovatív fejlesztéseket végez a kozmetikai kezelések területén is: új krémeket és kezeléseket fejleszt ki a francia kozmetikai hagyományokra alapozva. A természetes anyagok használata, a holisztikus szemléletmód  jellemzi kezeléseinket

RÓLUNK

A FILOZÓFIÁNK
bottom of page