top of page

Optimal Renewal kezelés - most 20% kedvezménnyel! - Az arc bőrének regenerálása, a kollagén-szintézis fokozása​

July 04, 2018

Az Optimal Renewal egy forradalmian új kozmetikai kezelés, amely a mély rétegektől a külső rétegekig regenerálja és megfiatalítja a bőrt, és ezáltal látványos anti-ageing hatást hoz létre. A kezelés exkluzív formulája három epidermális növekedési faktort tartalmaz (EGF), amelyek késztetik a kollagén szintézisét, fokozzák a hidratációt, és megnövelik a rugalmasságot és sűrűséget. A kezelés ténylegesen megújít és megfiatalít. Már az első alkalom is látványosan eredményes, de a tartós és igazán jelentős megfiatalításhoz egy 6 alkalmas kúra szükséges.

Készülj úgy, hogy a kezelés időtartama: kb. 90 perc.

Speciálisan könnyebbített súlyú 3D pilla, aminek tapintása selymes hatású - most 9.500 Ft helyett 7.500 Ft

July 04, 2018

Ha speciálisan könnyebbített súlyú pillára vágysz, aminek tapintása selymes hatású, viselése pedig lehelet könnyű, válaszd az általunk alkalmazott Best lashes pillát, 0,085 - ös vastagságban. Ennek a 3D pillának az elkészítése 2,5 óráig tartott, vegyes hosszúságot kombináltunk, a leghosszabb pilla rajta 12 mm.

Most akciósan megcsináljuk neked 9.500,- helyett 7.500 ft-ért. Ha vigyázol rá, ritkán kell járnod töltésre. Annak az ára: 5.000 ft lesz.

Please reload

bottom of page